IDS | Integrimi përmes skateboard

D DSHIR
ON
PARASHIKIM
?

Fëmijët, adoleshentët, profesionistët e rinj dhe duart e vjetra – të gjithë duan të shkojnë në patina. Por hapat e parë janë vërtet të vështirë.

Sigurisht që ju e kuptuat menjëherë. Duket mirë, duket bukur në TikTok tuaj, ndjekësit tuaj mendojnë se jeni të veçantë. Ne e dimë që ju jeni të veçantë. Por jo për shkak të pëlqimeve dhe numrit të ndjekësve. Por sepse ka shumë më tepër për ju nga sa mendoni.

Ne ju mësojmë të bëni skateboard, pavarësisht se nga vini dhe çfarë mund të bëni. Qëndroni të qëndrueshëm, lëvizni me siguri dhe pastaj vini truket. Le të zbulojmë së bashku se cili është niveli juaj i aftësive: Downhill, Flow Park, Street ose Transition.

Tregojuni mësuesve tuaj, shefave tuaj Juze, mbikëqyrësve tuaj refugjatë se ata janë të mirëpritur të na kontaktojnë. Si dhe ku? Vetëm këtu ->

OBSH
SI VJEN
KU

OBSH
SI VJEN
KU

Çfarë gjeni këtu

“Skateboarding është gjëja më e lehtë në botë që nuk do të jetë kurrë e përsosur”. Kushdo që e ka provuar tashmë do ta ketë këtë përvojë. Asgjë më e lehtë sesa të shkelësh mbi një dërrasë që është mezi më e lartë se një bordurë. Dhe në të njëjtin moment kuptohet: rolet janë të papajtueshëm me konceptin tradicional të gravitetit, inercinë e masave.

Me kë punojmë?

Të gjithë duan të jenë në gjendje ta bëjnë këtë! Si përmbledhje, kjo është përvoja jonë që ne nxjerrim nga të gjitha projektet tona. Pavarësisht nëse kemi një shkollë të mesme të plotë nga klasa e pestë deri në nëntë përpara nesh, mësojmë një adoleshente nga spektri i autizmit, apo shoqërojmë gra të reja në festat e tyre – askush nuk u turpërua, të gjithë të paktën donin ta provonin.

Ku na gjeni

Shoqata jonë është e bazuar në Burtenbach në rrethin administrativ të Suabisë. Ne punojmë nga këtu, gjithnjë e më shumë në rrethin e Günzburg, qytetin Augsburg dhe vendin dhe më gjerë. Sigurisht, puna vullnetare ka kufijtë e saj: nëse dyshoni, pyetja do të ndihmojë. Nëse nuk jemi në gjendje të bëjmë një ofertë vetë, ne jemi të lidhur mirë dhe të ndërmjetësuar në skenë.

qytet-Vend-Lum

Skateboarding nuk është i kufizuar në “halfpipe” ose një park modern patina. Dhe oferta jonë madje përmbahet qëllimisht nga tërheqje të tilla, sepse ato nuk pasqyrojnë botën e pjesëmarrësve tanë. Patinazhi vjen nga rruga, nga bordura, dhe në rastin më të mirë ka të bëjë më shumë me socializimin sesa sportin dhe performancën. Për shkak se ne veçanërisht duam të marrim fillestarë absolutë mbi pragun, ne preferojmë një zonë të mbyllur me asfalt të lëmuar ose beton pa pjerrësi të madhe. Atëherë motoja jonë funksionon gjithashtu: Patjetër që nuk dëmton!

Përdorni motivimin e brendshëm

Magjepsja e lëvizjes përmes fuqisë së muskujve gjeneron një sasi të madhe motivimi – “Përsëri!” Normalshtë normale për ne. Dhe kur ka dikë me pajisjet e duhura, me këshilla dhe veprime, këshilla të mira dhe ndonjëherë me një dorë ndihmëse në momentin e duhur, nuk ka të ndalur.

Rruga shkruan kurrikulën

Nuk i bën të gjitha në vetvete, por përzierja e bën atë: edhe vite skateboard + ndarja e përvojave me kolegët + bashkëpunimi me shoqatat profesionale dhe shkencëtarët e sportit rezulton në një kornizë që është më e mirë se një kurrikulë e ngurtë.

Si punojme

Që nga viti 2010 klubi ynë është organizuar edhe në strukturat e sportit. Prandaj, njëri prej nesh është gjithmonë në vend që ka një licencë të përgjithshme ose specifike të trajnerit (BLSV, DOSB) dhe i cili gjithashtu plotëson kërkesat e tjera minimale për mirëqenien e fëmijëve dhe të rinjve. Për shembull, një certifikatë e zgjeruar e sjelljes së mirë, licenca aktuale e ndihmës së parë dhe trajnimi i PSG. Në këtë mënyrë ne krijojmë një kornizë të qëndrueshme dhe të mbrojtur në të cilën do të argëtohemi shumë jashtë të menduarit shkollor.

Ne fuqizojmë fëmijët

Njerëzit e të gjitha moshave e duan lëvizshmërinë. Biçikleta me tri rrota, një skuter, një biçikletë elektronike, një kamion ose një hipokarb nga Bugatti – pajisjet ndihmëse të lëvizshme frymëzojnë masat. Skateboardet dallohen nga turma sepse ato janë të vështira për t’u kategorizuar: mjetet e transportit, pajisjet sportive, aksesorët e stilit të jetesës, lodrat e fëmijëve, të gjitha apo asnjëra prej tyre? Patinatorët e dinë përgjigjen

Hapat e parë në tabelë janë të vështira. Ne ju ndihmojmë të mos e humbni interesin!

Rezervoni kundërshtuesin e frikës tani

Thjesht klikoni, mos kafshoni

Në vend që të vëmë një çmim, ne kryesisht duam t’u ofrojmë njerëzve në nevojë, refugjatëve dhe të rinjve që kanë nevojë për përfshirje një mundësi për të kapërcyer pengesat e para. Pra, nëse doni të mësoni të bëni patina ose të përfaqësoni një institucion (të tilla si një shkollë, një shoqatë, një grup interesi, grup vetë-ndihmë, qendra rinore, gjyqësori ose të ngjashme), atëherë na shkruani një email ose më tutje Instagram (rrafshuar.ev) Me

Diversiteti lidh

Ne jemi një shoqatë mbështetëse për integrimin përmes sportit në Bavari.

Duke nxitur kundër racizmit

“Aleanca Goodpush “është një nismë e Skateistan për të mbështetur dhe ndarë njohuritë midis projekteve sociale të skateboard në të gjithë botën, në mënyrë që të kemi një ndikim më të madh së bashku.
the good push alliance